200 g de xampinyons laminats en safata

3,10 

El xampinyó blanc és un aliment molt ric en minerals, dels quals cal destacar el seleni, que posseeix un elevat poder antioxidant. També conté potassi, que resulta ser un bon diürètic, evitant així la retenció de líquids, i finalment, destacar el fòsfor, molt important en la conservació dels nostres ossos i en l’activitat del sistema nerviós. En tenir un elevat percentatge d’aigua (90%), resulta ser un aliment ideal per les dietes d’aprimament, ja que el seu consum aporta un baix nivell calòric.

El xampinyó és un aliment molt versàtil, amb el qual mai et quedaràs sense idees de com preparar-lo. És perfecte per acompanyar carns (saltejant-lo uns minuts amb sal, pebre i julivert) i també per adornar els teus arrossos i plats de pasta.

D’acord amb el Reglament UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens d’algun producte, si us plau envieu un email a info@escofetoliver.com , especificant clarament el producte del vostre interès.

La informació sobre composició dels productes (ingredients) així com la informació nutricional dels mateixos que apareix en aquesta web pot ser modificada pels fabricants, per la qual cosa ESCO CARNS 2000 no es fa responsable de les diferències que es puguin produir respecte de la informació que figuri físicament declarada al propi producte.