FAQS

He de registrar-me per fer una compra?

Sí, hauràs d’omplir un breu qüestionari que ens permetrà guardar les teves dades per facilitar la teva compra en les següents visites.

Puc anul·lar les meves dades del registre?

Podràs fer efectiu el teu dret d’esborrar la teva informació de la nostra base de dades quan vulguis. Només has d’enviar una carta a la nostra adreça postal (Carrer de Les Planes, núm. 1; Ap. Correus 08970; Sant Joan Despí) o un correu electrònic al nostre departament d’Atenció al Client, info@escofetoliver.com, o al telèfon 93 477 43 17.

Quin ús faran de les meves dades personals?

A escofetoliver.com utilizarem les teves dades pera agilitzar el procès de compra a les teves successives visites. A més, entraran a formar part d’una base de dades que ens permetrà donar-te a conèixer novetats, ofertes i promocions en carns i embotits.

Puc eliminar productes de la meva cistella de compra?

Durant el procés de compra a domicili tindràs sempre accés a la teva cistella, per tant podràs eliminar productes ja seleccionats o variar el número d’unitats. Podràs fer totes les variacions que vulguis fins que efectuïs la compra final.

Com estan presentats els productes?

Els nostres productes càrnics es presenten en safates de pes unificat, per tal d’evitar variacions de preu en la preparació de la comanda. En la descripció de cada producte trobaràs la seva forma de presentació segons les seves característiques.

Puc pagar contra reembossament?

NO, a Escofet Oliver pots pagar en el moment de la compra, mitjançant targeta de crèdit.

És segur pagar per Internet?

La nostra botiga online compta amb un protocol de seguretat SSL per garantir les transaccions per Internet.

Com sé quan em fan el lliurament de la comanda?

Un cop la comanda estigui preparada, el nostre servei d’Atenció al Client t’enviarà un correu electrònic amb l’hora estimada del lliurament al teu domicili, segons les preferències que hagis marcat durant el procés de compra. Si no poguessis estar a casa a l’hora indicada, posa’t en contacte amb el nostre servei d’Atenció al Client i acorda una altra data de lliurament.

Què passa si no estic a casa en el moment del lliurament?

Si no es trobessis a casa en el moment del lliurament de la comanda, el nostre servei d’Atenció al Client es posaria en contacte amb tu per telèfon per fer el lliurament en un altre moment, com a màxim el dia següent. Si en aquest periode de temps no es pogués realitzar el lliurament, la comanda quedaria anul·lada i es retornaria el cost de la comanda, descontant 5€ per gastos de transport, en cas d’estar pagada la compra prèviament.

S’accepten devolucions?

S’accepten devolucions en un periode màxim de 24 hores des del moment del lliurament de la comanda. El nostre servei d’Atenció al Client es posarà en contacte amb tu per retornar-te l’import de la compra, mitjançant una transferència bancària. Igualment, si al moment del lliurament de la comanda no estàs conforme amb algun dels productes, el transportista pot descomptar-te l’import del producte que no vulguis, en el cas que el pagament sigui contra reembossament. A l’hora de comunicar-nos-ho només seria necessari disposar d’una foto del producte, sempre que sigui possible, i ens l’enviï.

Per a qualsevol altre dubte o pregunta, pots posar-te en contacte amb el nostre servei d’Atenció al Client, enviant un correu electrònic a info@escofetoliver.com o trucant al tel. 93 477 43 17, de dilluns a divendres, de 9-20 h.