BENESTAR ANIMAL

Els nostres productes tenen el Certificat de Benestar Animal

El Benestar animal és un dels pilars essencials en la producció ramadera per garantir la seguretat i la qualitat alimentaria. La cura dels nostres animals és una màxima prioritat per la nostra empresa.

A Escofet Oliver comptem amb granges catalanes i professionals de la ramaderia amb una llarga trajectòria en el sector, on els animals són criats en les millors condicions, i amb l’ambient adequat. Treballem perquè puguin expressar un comportament normal i avaluem periòdicament la seva salut per evitar dolor, lesions i malalties
Fem un control exhaustiu de l’alimentació dels nostres animals prioritzant els pinsos d’origen vegetal i lliures de transgènics.
Cuidem la qualitat del producte des del seu origen i garantim el benestar animal en tot el procés de producció.

 Què vol dir el Certificat Welfair?

Certifica que els nostres productes provenen d’animals que están ben cuidats:
Tenen una bona alimentació

  1. Compten amb un bon allotjament
  2. Presenten una bona salut en tot moment
  3. Es comporten correctament i alhora que són ben tractats en tot moment.

Certifica que el producte és de qualitat:

El Benestar animal és un dels pilars esencials en la producció ramadera per garantir la seguretat i la qualitat alimentaria.

Com funciona?

La certificació es basa en una auditoría exhaustiva del benestar animal mitjançant l’observació directa dels animals i del seu entorn.
Compte amb la supervisió de científics i tècnics especialitzats de gran prestigi i reconeixement mundial, dins del marc del projecte europeu Welfare Quality®
Porten a terme una avaluació i control continu que permet als productors conèixer l’estat real de les seves instal·lacions i animals per poder realitzar una millora continuada a través del programa de certificació.

El certificat Welfair garanteix als consumidors de forma oficial les bones pràctiques envers els animals així com la qualitat del producte que s’emporta finalment pel consum.

www.animalwelfair.com

Benestar animal Escofet Oliver