BENESTAR ANIMAL

Els nostres productes tenen el Certificat de Benestar Animal

El Benestar Animal és un dels pilars essencials en la producció ramadera. Té objectiu de garantir la seguretat i la qualitat alimentària. Per això, la cura dels nostres animals és una màxima prioritat per la nostra empresa.

A Escofet Oliver treballem amb diverses granges del territori català, i amb professionals de la ramaderia de llarga trajectòria i coneixement del sector.

En aquestes granges els animals són criats en les millors condicions i un ambient idoni. Treballem perquè puguin expressar un comportament normal, i avaluem periòdicament la seva salut per evitar dolor, lesions o malalties. Amb un control exhaustiu de l’alimentació dels nostres animals, prioritzem els pinsos d’origen vegetal i lliures de transgènics.

Cuidem la qualitat del producte des del seu origen i garantim el benestar animal en tot el procés de producció.

 Què implica el Certificat Welfair?

Certifica que les nostres carns provenen d’animals que estan ben cuidats, i ho fa destacant els següents aspectes:

  1. Tenen una bona alimentació.
  2. Compten amb un bon entorn.
  3. En tot moment, presenten una molt bona salut.
  4. Es comporten correctament i alhora són ben tractats.

Com funciona?

La certificació es basa en una auditoria exhaustiva del benestar dels animals, mitjançant l’observació directa dels animals i del seu entorn.


Compta amb la supervisió de científics i tècnics especialitzats de gran prestigi i reconeixement mundial, dins del marc del projecte europeu Welfare Quality®, els quals porten a terme una avaluació i control continuat que permet als productors conèixer l’estat real de les seves instal·lacions i els seus animals per poder realitzar una millora continuada a través del programa de certificació.

El certificat Welfair garanteix als consumidors de forma oficial les bones pràctiques envers els animals; així com la qualitat del producte que s’emporta finalment pel consum.

www.animalwelfair.com

Els productes d'Escofet Oliver tenen el Certificat de Benestar Animal. És una prioritat per nosaltres.
× ¿Cómo podemos ayudarte?