• Xurrasco de Vedella - 4 talls - 700 g-0
  • Xurrasco de Vedella - 4 talls - 700 g-60

Safata amb 4 talls de carn de vedella, d’aproximadament 175 g cadascun.

11,40 

16,25 €/kg -

El nostre Xurrasco és un tall de carn de la Vedella (marca Escofresc), de primera qualitat. És una carn especialment adequada per preparar a la planxa o a la brasa. 

La Vedella és un aliment essencial per a una dieta sana i equilibrada destacant per les proteïnes d’alta digestibilitat i gran valor biològic, ja que aporten aminoàcids necessaris per el nostre creixement i la reparació de teixits de l’organisme. També és rica en vitamines (del grup B) i és una gran font de minerals com són el fòsfor, calci, magnesi i ferro. 

Escofet Oliver madura la carn de vedella un mínim de 7 dies en refrigeració per obtenir una carn sabrosa i melosa.
Sense AL·LÈRGENS. 

D’acord amb el Reglament UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens d’algun producte, si us plau envieu un email a info@escofetoliver.com , especificant clarament el producte del vostre interès.

La informació sobre composició dels productes (ingredients) així com la informació nutricional dels mateixos que apareix en aquesta web pot ser modificada pels fabricants, per la qual cosa ESCO CARNS 2000 no es fa responsable de les diferències que es puguin produir respecte de la informació que figuri físicament declarada al propi producte.