• Filet de porc.

La presentació és en una safata amb 1 filet de porc tallat a tacos. Cada filet pesa 450 g aproximadament.

7,55 

16,80 €/kg -

El filet de porc és una carn molt tendre i magra de primera qualitat, amb poc greix. Per això, el filet es considera en cuina com una peça molt selecta i versàtil.
La carn de porc és rica en proteïnes, ferro i vitamina B12. El porc compte una proporció d’àcids grassos monoinsaturats i de vitamina B1 superior a altres carns. És una carn molta sabrosa necessària per qualsevol tipus de dieta equilibrada. Per això és una de les més consumides a més a més de la seva textura i sabor diferencials.
És un producte perfecte para cuinar a la planxa o rostir, és desfarà a la boca.

D’acord amb el Reglament UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens d’algun producte, si us plau envieu un email a info@escofetoliver.com , especificant clarament el producte del vostre interès.

La informació sobre composició dels productes (ingredients) així com la informació nutricional dels mateixos que apareix en aquesta web pot ser modificada pels fabricants, per la qual cosa ESCO CARNS 2000 no es fa responsable de les diferències que es puguin produir respecte de la informació que figuri físicament declarada al propi producte.