• Rodó de Vedella - 6 talls - 300 g-0
  • Rodó de Vedella - 6 talls - 300 g-58

Safata amb 6 talls d’aproximadament 50 g cadascun.

5,65 

18,80 €/kg -

El nostre Rodó de Vedella té la denominació de màxima qualitat (Marca Escofresc). Es perfecte per cuinar a la planxa o a la brasa. També es ideal per preparar fricandó.

La Vedella és una de les carns vermelles més consumides pel seu gust, textura i propietats nutricionals, i aquests bistecs provenen de la part més magra i tendre.

És una font de ferro, vitamines B12 i B2, potassi, calci i magnesi. Té un alt contingut en proteïnes i aminoàcids essencials pel nostre cos.

SENSE AL·LÈRGENS

A l’hora de cuinar el rodó, es molt important valorar el temps de cocció segons el punt que es vulgui obtenir.

D’acord amb el Reglament UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens d’algun producte, si us plau envieu un email a info@carnescofetacasa.com, especificant clarament el producte del vostre interès.

La informació sobre composició dels productes (ingredients) així com la informació nutricional dels mateixos que apareix en aquesta web pot ser modificada pels fabricants, per la qual cosa Ulabox no es fa responsable de les diferències que es puguin produir respecte de la informació que figuri físicament declarada al propi producte.