• Txuletó de Vaca madurat - 1 unitat - 1 kg-0
  • Txuletó de Vaca madurat - 1 unitat - 1 kg-524
  • Txuletó de Vaca madurat - 1 unitat - 1 kg-521

Peça d’1 kg de carn de vaca, envasada al buit.

36,75 

36,75 €/kg -

La mitjana de vaca, madurada durant trenta dies (aprox.), s’extreu del llom alt i amb l’os. Amb una textura sucosa i tendra, que deixa anar un sabor fi. Producte de proximitat obtingut de les millors granges catalanes.

La carn de vaca és rica en vitamina A i del grup B (B6 i B12). Una font natural de ferro i zinc. Un element nutritiu notable per al nostre sistema nerviós.

Perfecte per a servir entre diversos comensals, rostit o al forn i amb una bona guarnició de patates o altres verdures. Permet un bon maridatge amb vins negres.

Recomanable retirar les parts oxidades del tall abans de cuinar. A l’hora de rostir o fer a la planxa, s’ha de cuir cada costat durant uns tres o quatre minuts.

D’acord amb el Reglament UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens d’algun producte, si us plau envieu un email a info@escofetoliver.com , especificant clarament el producte del vostre interès.

La informació sobre composició dels productes (ingredients) així com la informació nutricional dels mateixos que apareix en aquesta web pot ser modificada pels fabricants, per la qual cosa ESCO CARNS 2000 no es fa responsable de les diferències que es puguin produir respecte de la informació que figuri físicament declarada al propi producte.