• Llom de porc sencer.

La presentació es una safata amb 1 peça d’aproximadament 1 kg.

12,60 

12,60 €/kg -

El llom de porcs s’extreuen de la cinta del llom de porc, una de les parts més tendres del porc. El llom de porc es de gran qualitat.

La carne de cerdo es rica en proteínas, hierro y vitamina B12. El cerdo contiene una proporción de ácidos grasos monoinsaturados i de vitamina B1 superior a otro tipo de carnes. Es una carne muy sabrosa necesaria para cualquier tipo de dieta equilibrada. Además, también es una de las más consumidas por su sabor, textura y propiedades nutricionales.

És perfecta per cuinar a la planxa, acompanyat per unes patates fregides, una ensalada o unes verdures.

Sense al·lèrgens.

Ingredients

Llom de porc.

Caducitat

Refrigeració: conservar entre 0 °C i 4 °C 6 dies. Envàs obert: conservar entre 0 °C i 4 °C 2 dies.

Nom de l'operador : ESCO FRESC S.L.U

Adreça de l'operador : CL/LES PLANES,1, NAVE-C, Sant Joan Despí (Barcelona)

Codi : B63206825

D’acord amb el Reglament UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens d’algun producte, si us plau envieu un email a info@escofetoliver.com , especificant clarament el producte del vostre interès.

La informació sobre composició dels productes (ingredients) així com la informació nutricional dels mateixos que apareix en aquesta web pot ser modificada pels fabricants, per la qual cosa ESCO CARNS 2000 no es fa responsable de les diferències que es puguin produir respecte de la informació que figuri físicament declarada al propi producte.