• Pollastre a 1/4-0

1 safata amb 1,8 kg de pollastre (1/4).

10,85 

6,05 €/kg -

1/4 de Pollastre preparat per forn o fer a la brasa, entre d’altres. Un aliment de la més alta qualitat, de pollastre criat en granges catalanes i que conserva el seu sabor i propietats naturals.

La carn de Pollastre és molt rica en proteïnes, aporta una gran quantitat de vitamines (del grup B) a l’organisme, i és una bona font de ferro, fosfat i zinc.

Aliment de PROXIMITAT, seleccionat segons els criteris de màxima qualitat.

SENSE AL·LÈRGENS

Una idea interessant per a preparar aquest 1/4 de pollastre és el tradicional Pollastre a la cassola, acompanyat de verdura o també bolets i amb un lleuger raig de vi.

D’acord amb el Reglament UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens d’algun producte, si us plau envieu un email a info@carnescofetacasa.com, especificant clarament el producte del vostre interès.

La informació sobre composició dels productes (ingredients) així com la informació nutricional dels mateixos que apareix en aquesta web pot ser modificada pels fabricants, per la qual cosa Ulabox no es fa responsable de les diferències que es puguin produir respecte de la informació que figuri físicament declarada al propi producte.