3 Xirivies de 500 g en total

1,55 

3,15 €/kg -

La xirivia és una hortalissa una mica oblidada, però que no hauríem de passar per alt, ja que, nutricionalment parlant, supera les propietats de la pastanaga: té un munt de vitamines (B, C, E i K) i minerals com el potassi, magnesi, sodi, fòsfor, calci, seleni i zinc. A més, aporten un munt de fibra i contenen àcids omega-3 i 6, carbohidrats i proteïna vegetal. Tradicionalment, sempre s’ha usat per potatges, guisats, sopes, purés i rostits pel seu bon sabor, amb un toc anisat que queda genial en els plats.

D’acord amb el Reglament UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens d’algun producte, si us plau envieu un email a info@escofetoliver.com , especificant clarament el producte del vostre interès.

La informació sobre composició dels productes (ingredients) així com la informació nutricional dels mateixos que apareix en aquesta web pot ser modificada pels fabricants, per la qual cosa ESCO CARNS 2000 no es fa responsable de les diferències que es puguin produir respecte de la informació que figuri físicament declarada al propi producte.