500 g de mongeta ‘Perona’

5,15 

10,30 €/kg -

La mongeta perona és un aliment molt sa, amb una baixa aportació de calories i greixos. A més, són molt riques en potassi, el qual facilita l’eliminació de líquids corporals. Les mongetes són riques en vitamina C i vitamina A, importants per a neutralitzar els radicals lliures, evitant l’envelliment de les cèl·lules.

Bull-les, afegeix un rajolí d’oli d’oliva i uns encenalls de pernil i prepara’t per a gaudir d’aquesta combinació celestial.

D’acord amb el Reglament UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens d’algun producte, si us plau envieu un email a info@escofetoliver.com , especificant clarament el producte del vostre interès.

La informació sobre composició dels productes (ingredients) així com la informació nutricional dels mateixos que apareix en aquesta web pot ser modificada pels fabricants, per la qual cosa ESCO CARNS 2000 no es fa responsable de les diferències que es puguin produir respecte de la informació que figuri físicament declarada al propi producte.