plàtans de canàries d’un quilo en total.

5,05 

5,05 €/kg -

El plàtan de Canàries és un producte únic i de qualitat, pel seu origen i cultiu tradicional a les illes Canàries. Es diferencia de les bananes per ser més dolç, més intens i sucós, i tenir taquetes inconfusibles.

El plàtan és una fruita molt nutritiva, per la qual cosa és ideal prendre-la entre hores o al matí. Ric en hidrats de carboni, per la qual cosa és una important font d’energia i rica en sucre, fibra, potassi i magnesi. I conté vitamina C i B6.

D’acord amb el Reglament UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens d’algun producte, si us plau envieu un email a info@escofetoliver.com , especificant clarament el producte del vostre interès.

La informació sobre composició dels productes (ingredients) així com la informació nutricional dels mateixos que apareix en aquesta web pot ser modificada pels fabricants, per la qual cosa ESCO CARNS 2000 no es fa responsable de les diferències que es puguin produir respecte de la informació que figuri físicament declarada al propi producte.