• Pollastre sencer per forn - 1 unitat - 1.5 KG-0
  • Pollastre sencer per forn - 1 unitat - 1.5 KG-88

Safata amb 1 peça d’aproximadament 1,8 kg de pes.

10,40 

5,80 €/kg -

El nostre Pollastre, sempre és seleccionat de granja catalana, amb el fi de poder oferir la millor qualitat. Un pollastre que està totalment net, perquè només hagis de cuinar-lo o tallar-lo al teu gust.

El Pollastre és un animal amb una carn molt rica en proteïnes, i també aporta una gran quantitat de vitamines del grup B a l’organisme. És una bona font de ferro, fosfat i zinc. A més, si es menja sense pell, el pollastre és un aliment baix en colesterol.

Especialment indicat per preparar al forn o per rostir.

SENSE AL·LÈRGENS

 

D’acord amb el Reglament UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens d’algun producte, si us plau envieu un email a info@escofetoliver.com , especificant clarament el producte del vostre interès.

La informació sobre composició dels productes (ingredients) així com la informació nutricional dels mateixos que apareix en aquesta web pot ser modificada pels fabricants, per la qual cosa ESCO CARNS 2000 no es fa responsable de les diferències que es puguin produir respecte de la informació que figuri físicament declarada al propi producte.