125 g de grosella

6,30 

La grosella és una baia petita i de color vermell. La seva principal característica és el seu sabor àcid i la seva carn sucosa. Les groselles tenen un alt contingut en vitamina C, per la qual cosa són uns excel·lents antioxidants. A més, són una fruita baixa en greixos, per això, són perfectes per les dietes d’aprimament. També tenen molta fibra.

Les groselles s’utilitzen especialment en reposteria, i per a elaborar melmelades, pastissos i gelats, a causa del seu sabor agredolç. Encara que també s’usen per a acompanyar plats de carn, ja que el contrast de sabors que s’aconsegueix és deliciós.

D’acord amb el Reglament UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens d’algun producte, si us plau envieu un email a info@escofetoliver.com , especificant clarament el producte del vostre interès.

La informació sobre composició dels productes (ingredients) així com la informació nutricional dels mateixos que apareix en aquesta web pot ser modificada pels fabricants, per la qual cosa ESCO CARNS 2000 no es fa responsable de les diferències que es puguin produir respecte de la informació que figuri físicament declarada al propi producte.