• Carn picada de porc.

La presentació es una safata amb 400g aproximadament de carn magre de porc.

4,85 

12,05 €/kg -

Carn de porc de la millor qualitat per fer de la carn picada un dels millors ingredients pels teus plats.

La carn de porc és rica en proteïnes, ferro i vitamina B12. El porc compte una proporció d’àcids grassos monoinsaturats i de vitamina B1 superior a altres carns. És una carn molta sabrosa necessària per qualsevol tipus de dieta equilibrada. Per això és una de les més consumides a més a més de la seva textura i sabor diferencials.

Aquesta carn picada és excel·lent com a ingredient principal d’hamburgueses i mandonguilles, també és un perfecte per omplir empanades, pastes (raviolis o lasanyes) entre d’altres.

La presentació es una safata amb 400g aproximadament de carn magre de porc.

D’acord amb el Reglament UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens d’algun producte, si us plau envieu un email a info@escofetoliver.com , especificant clarament el producte del vostre interès.

La informació sobre composició dels productes (ingredients) així com la informació nutricional dels mateixos que apareix en aquesta web pot ser modificada pels fabricants, per la qual cosa ESCO CARNS 2000 no es fa responsable de les diferències que es puguin produir respecte de la informació que figuri físicament declarada al propi producte.