Ampolla de 75 cl de vi blanc Pinord Gran Chef.

*Prohibida la venda de productes alcohòlics per menors de 18 anys.

4,15 

El Gran Chef és un vi emblemàtic de Bodegas Pinord. Un vi anyenc de criança s’elabora amb una selecció d’onze tipus d’herbes barrejades i macerades amb meticulositat. És un vi especial per a cuinar, ja que dóna força al sabor dels aliments i afavoreix la cocció lenta, tan necessària per a fer una bona digestió. És un bon element per a aconseguir que els nostres guisats tinguin un toc diferencial.

L’aroma et farà apreciar des del primer moment els matisos d’herbes que defineixen el vi. El sabor és exquisit i definit per les herbes, donant personalitat als rostits o estofats de carns, llegums i peixos.

És un vi blanc amb Denominació d’Origen del Penedès.

Varietat: Garnatxa.

Alcohol: 15,05% vol. Al·lèrgens: SULFITS.

D’acord amb el Reglament UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens d’algun producte, si us plau envieu un email a info@carnescofetacasa.com, especificant clarament el producte del vostre interès.

La informació sobre composició dels productes (ingredients) així com la informació nutricional dels mateixos que apareix en aquesta web pot ser modificada pels fabricants, per la qual cosa Ulabox no es fa responsable de les diferències que es puguin produir respecte de la informació que figuri físicament declarada al propi producte.