• Pollastre del Rei del Galliner.

Safata amb una peça de pollastre, amb etiqueta “Rei del Galliner” d’uns 2,5 kg aproximadament.

18,60 

7,35 €/kg -

El Rei del Galliner és el pollastre de productors catalans criat a la manera més adient de cuidar un bon pollastre: amb bona criança i alimentació del pollastre, seguint processos certificats.

El Pollastre és un animal amb una carn molt rica en proteïnes, i també aporta una gran quantitat de vitamines del grup B a l’organisme. És una bona font de ferro, fosfat i zinc. A més, si es menja sense pell, el pollastre és un aliment baix en colesterol.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cuinar completament abans de consumir.

Nom de l'operador : AVIBAGES, S.L.

Adreça de l'operador : C/GORI,45-47, SANT JOAN DE VILATORRADA (BARCELONA)

Codi : B59975714

D’acord amb el Reglament UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens d’algun producte, si us plau envieu un email a info@escofetoliver.com , especificant clarament el producte del vostre interès.

La informació sobre composició dels productes (ingredients) així com la informació nutricional dels mateixos que apareix en aquesta web pot ser modificada pels fabricants, per la qual cosa ESCO CARNS 2000 no es fa responsable de les diferències que es puguin produir respecte de la informació que figuri físicament declarada al propi producte.