8 tomàquets ‘Pera’ de 1kg en total

4,20 

4,20 €/kg -

Aquest tipus de tomàquet té un color vermell intens, forma ovalada i pell fina, i es caracteritza per tenir una polpa molt carnosa. El seu sabor és una combinació d’àcid i dolç i és deliciosa per a qualsevol plat.

El tomàquet és un dels ingredients claus de la cuina mediterrània i és molt saludable. Ric en vitamines i minerals i també baix en greixos. És un element que conté molta aigua (el que fa molt refrescant) i també molta fibra (que ajuda a regular el nostre trànsit intestinal).

D’acord amb el Reglament UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens d’algun producte, si us plau envieu un email a info@escofetoliver.com , especificant clarament el producte del vostre interès.

La informació sobre composició dels productes (ingredients) així com la informació nutricional dels mateixos que apareix en aquesta web pot ser modificada pels fabricants, per la qual cosa ESCO CARNS 2000 no es fa responsable de les diferències que es puguin produir respecte de la informació que figuri físicament declarada al propi producte.