5 pebrots vermells de 1kg en total

4,20 

4,20 €/kg -

El pebrot vermell destaca pel seu alt contingut en vitamina C i també vitamina B6, la qual és fonamental pel sistema nerviós central. Destaca també el seu alt contingut en betacarotè, que en entrar a l’organisme es transformen en vitamina A i vitamines del grup B2. Per això és ideal per prevenir l’aparició de malalties degeneratives i cròniques. Els pebrots vermells, igual que els tomàquets, posseeixen una major quantitat de licopè, que posseeix propietats anticancerígenes.

Afegeix-lo a les teves amanides, fes broquetes, emplena’l de brandada de bacallà, afegeix-lo a una truita, o el que més et vingui de gust!

D’acord amb el Reglament UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens d’algun producte, si us plau envieu un email a info@carnescofetacasa.com, especificant clarament el producte del vostre interès.

La informació sobre composició dels productes (ingredients) així com la informació nutricional dels mateixos que apareix en aquesta web pot ser modificada pels fabricants, per la qual cosa Ulabox no es fa responsable de les diferències que es puguin produir respecte de la informació que figuri físicament declarada al propi producte.