12 espàrrecs triguero en manat de 400 kg en total

4,20 

Els espàrrecs són molt saborosos i carnosos. Tenen molta fibra, vitamines A, B i C i minerals com el potassi i el fòsfor. A més, la seva aportació calòrica és molt reduïda. Gràcies a la presència d’àcid fòlic, els espàrrecs contribueixen, al costat del ferro, a la producció de glòbuls vermells. Ens aportaren una bona quantitat d’antioxidants i zinc, cosa molt important per a la salut del nostre cervell.

Aquests espàrrecs poden ser els millors companys per a donar-li un toc de sabor als teus arrossos, pastes o carns i peixos. Atreveix-te a provar-los de mil maneres diferents!

D’acord amb el Reglament UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens d’algun producte, si us plau envieu un email a info@escofetoliver.com , especificant clarament el producte del vostre interès.

La informació sobre composició dels productes (ingredients) així com la informació nutricional dels mateixos que apareix en aquesta web pot ser modificada pels fabricants, per la qual cosa ESCO CARNS 2000 no es fa responsable de les diferències que es puguin produir respecte de la informació que figuri físicament declarada al propi producte.