1 enciam romà

1,60 

Aquest tipus d’enciam, gràcies a la seva riquesa vitamínica i mineral, és un gran ajudant en el creixement dels nens. Gràcies al ferro, al zinc i al coure que conté, combat eficaçment l’anèmia. L’enciam és un remei natural per l’aparell digestiu. Així, calma les cremors d’estómac, tonificant i revitalitzant aquest òrgan.

Es recomana prendre-la en el sopar, ja que atorga efectes sedants en el sistema nerviós, afavorint la son. A més, es tracta d’un aliment molt saciant.

D’acord amb el Reglament UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens d’algun producte, si us plau envieu un email a info@escofetoliver.com , especificant clarament el producte del vostre interès.

La informació sobre composició dels productes (ingredients) així com la informació nutricional dels mateixos que apareix en aquesta web pot ser modificada pels fabricants, per la qual cosa ESCO CARNS 2000 no es fa responsable de les diferències que es puguin produir respecte de la informació que figuri físicament declarada al propi producte.