1 coliflor

4,70 

La millor coliflor de França és un aliment deliciós, que podem gratinar o preparar per a crema. A més, funciona de bon ingredient per a molts plats.

Has tastat alguna vegada l’arròs de coliflor? S’elabora substituint l’arròs per coliflor cuinada i engrunada, i està boníssim!

La coliflor ajuda a l’organisme perquè és un aliment diürètic, antianèmic, laxant i un bon depurador de la sang. També és antireumàtica i antiartrítica. Entre les moltes sals minerals que conté la coliflor, es troben el potassi, el fòsfor, el calci i el magnesi.

D’acord amb el Reglament UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens d’algun producte, si us plau envieu un email a info@carnescofetacasa.com, especificant clarament el producte del vostre interès.

La informació sobre composició dels productes (ingredients) així com la informació nutricional dels mateixos que apareix en aquesta web pot ser modificada pels fabricants, per la qual cosa Ulabox no es fa responsable de les diferències que es puguin produir respecte de la informació que figuri físicament declarada al propi producte.