500 g de cols de brusel·les.

2,65 

Les Cols de Brussel·les són un cultiu molt protagonista als nostres plats durant l’hivern, per les seves meravelloses característiques: cruixents per fora, cremoses per fora i dins, i amb un deliciós sabor que recorda lleugerament a la nou. Contenen, a més, la quantitat de nutrients (vitamines, minerals i fibra) adients per cuidar del nostre sistema immunitari, sistema sanguini i ossos. Un ingredient especial per plats deliciosos: Saltejades amb pernil, fornejades o al vapor.

D’acord amb el Reglament UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens d’algun producte, si us plau envieu un email a info@escofetoliver.com , especificant clarament el producte del vostre interès.

La informació sobre composició dels productes (ingredients) així com la informació nutricional dels mateixos que apareix en aquesta web pot ser modificada pels fabricants, per la qual cosa ESCO CARNS 2000 no es fa responsable de les diferències que es puguin produir respecte de la informació que figuri físicament declarada al propi producte.