Entre 4 i 5 plàtans de Canàries madurs de 1 kg en total

3,65 

3,65 €/kg -

El plàtan de Canàries és un producte únic i de qualitat, pel seu origen i cultiu tradicional a les illes Canàries. Gràcies al seu clima subtropical, el plàtan madura durant més temps en l’arbre, aconseguint així un millor sabor. Els plàtans de Canàries es diferencien de les bananes pel seu sabor més dolç, el seu aroma intens, la seva textura més sucosa, i sobretot per les seves taquetes inconfusibles.

El plàtan és una fruita molt nutritiva. És rica en hidrats de carboni, per la qual cosa és una important font d’energia.I rica en sucre, fibra, potassi i magnesi. Així mateix, conté vitamina C i B6. Com és una fruita tan completa, és ideal pels nens, ja que es treuran la gana ràpidament, i els aportarà nutrients essencials pel seu creixement. També és ideal per esportistes, pel seu alt contingut energètic.

D’acord amb el Reglament UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens d’algun producte, si us plau envieu un email a info@carnescofetacasa.com, especificant clarament el producte del vostre interès.

La informació sobre composició dels productes (ingredients) així com la informació nutricional dels mateixos que apareix en aquesta web pot ser modificada pels fabricants, per la qual cosa Ulabox no es fa responsable de les diferències que es puguin produir respecte de la informació que figuri físicament declarada al propi producte.