• Botifarres de porc - 2 unitats - 330 g-0
  • Botifarres de porc - 2 unitats - 330 g-102

La presentació es una safata amb 2 peces d’aproximadament 145 g cadascuna.

4,60 

15,70 €/kg -

Les botifarres de porc és un elaborat fresc a partir de carn picada de la millor qualitat condimentada. Les elaborem seguint la recepta tradicional amb carn picada del millor magre que redueix el nivell de greix del producte, condimentada amb sal i especies, embotida dins d’una fina tripa natural.

La carn de porc és rica en proteïnes, ferro i vitamina B12. El porc compte una proporció d’àcids grassos monoinsaturats i de vitamina B1 superior a altres carns. És una carn molta sabrosa necessària per qualsevol tipus de dieta equilibrada. Per això és una de les més consumides a més a més de la seva textura i sabor diferencials.

És perfecta per cuinar a la planxa o a la brasa. i es poden acompanyar per una gran varietat de guarnicions com són: patates, verdures, pasta, llegums…

Al·lèrgens: SULFITS.

D’acord amb el Reglament UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens d’algun producte, si us plau envieu un email a info@escofetoliver.com , especificant clarament el producte del vostre interès.

La informació sobre composició dels productes (ingredients) així com la informació nutricional dels mateixos que apareix en aquesta web pot ser modificada pels fabricants, per la qual cosa ESCO CARNS 2000 no es fa responsable de les diferències que es puguin produir respecte de la informació que figuri físicament declarada al propi producte.