• Formatge Ovella Pirineu
  • formatge d'ovella

Formatge d’ovella d’Escofet Oliver. Un formatge ecològic elaborat artesanalment amb llet fresca, que procedeix de ramaderies sostenibles amb certificat Wellfair. El més autèntic. Llesca de 250 g (mínim).

8,65 

34,65 €/kg -

A Escofet Oliver, hem escollit aquest formatge d’ovella per donar-li el nostre propi segell de qualitat. Creiem fermament en la producció de formatges de la màxima qualitat, i aquest formatge d’ovella és un clar exemple d’aquest compromís. Els millors formatges, segons la nostra experiència i coneixement, són els ecològics i artesanals. Que destaquen per la seva qualitat superior, el seu sabor ric i profund, i la seva textura cremosa.

I si està elaborat amb llet autèntica d’ovella, amb una identitat molt marcada, llavors estem parlant d’un producte realment excepcional. Conegut per la seva riquesa, cremositat i lleugera dolçor, que reflecteixen la qualitat d’un aliment de pura muntanya dels Pirineus. Tot això es tradueix en un formatge amb un sabor i una textura únics. El valor afegit que li dona el fet d’estar també elaborat a prop dels Pirineus li proporciona unes condicions de temperatura i humitat ideals, perfectes per aconseguir una maduració i afinament únics, especialment per al seu tast.

Però una bona llesca d’aquest formatge no es pot gaudir completament sense un bon maridatge. Una bona idea és la combinació amb un elegant Gramona Brut Imperial. Aquest cava farà ressaltar els sabors d’aquest formatge d’ovella, creant una experiència gastronòmica inoblidable. I si vols afegir un toc extra de sabor, tasta aquest formatge amb una melmelada de gerds o préssecs. La dolçor de la fruita complementa perfectament la riquesa del formatge, creant una combinació de sabors que et sorprendrà.

En resum, si estàs buscant un formatge excepcional, no busquis més. El formatge d’ovella ecològic i artesanal d’Escofet Oliver és tot el que necessites. Amb la seva riquesa, cremositat i dolçor, aquest formatge t’ofereix una experiència culinària que no oblidaràs. I amb el maridatge adequat, aquesta experiència es pot elevar encara més.

Ingredients

Llet pasteuritzada d’ovella amb quall d’origen animal, ferments i sal. Al·lèrgens: És un LACTI.

Caducitat

Conservar a la nevera.

Nom de l'operador : BETARA, S.L.

Adreça de l'operador : Plaça de l'església. Número 8. (Pol. Ind. Coll de Ram c/Indústria, 12). Perafita (Barcelona)

Codi : B60777760

Nutrients

Informació nutricional per 100gQuantitat
Valor energètic kj1694 kj
Valor energètic kcal408
Greixos g33,40
   › del quals saturats g24,60 g
Hidrats de carboni g0,00 g
   › del quals sucres g0,00
Fibra alimentària g-
Proteïnes g25,00 g
Sals minerals g1,10 g

D’acord amb el Reglament UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens d’algun producte, si us plau envieu un email a info@escofetoliver.com , especificant clarament el producte del vostre interès.

La informació sobre composició dels productes (ingredients) així com la informació nutricional dels mateixos que apareix en aquesta web pot ser modificada pels fabricants, per la qual cosa ESCO CARNS 2000 no es fa responsable de les diferències que es puguin produir respecte de la informació que figuri físicament declarada al propi producte.