Ampolla de 75 cl de vi blanc Martin Codax Albariño. Perfecte per a maridar amb el marisc, sigui un platet d’anxoves o escopinyes, o un bon arròs mariner.

*Prohibida la venda de productes alcohòlics per menors de 18 anys.

12,70 

Del raïm “albariño” s’elabora el Martin Codax, un vi purament gallec elaborat en el clima atlàntic propi de les terres gallegues. Els records florals i cítrics del seu primer contacte aromàtic donen pas a un sabor que omple la boca amb una personalitat refrescant, aconseguit per la fusió equilibrada del raïm amb matisos cítrics.

És un vi perfecte per acompanyar el marisc, sigui un platet d’anxoves o escopinyes, o un bon arròs mariner.

Vi blanc amb Denominació d’origen de Las Rias Baixas.

Varietat: Albarinyo.

Alcohol: % vol.   Al·lèrgens: SULFITS.

D’acord amb el Reglament UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens d’algun producte, si us plau envieu un email a info@carnescofetacasa.com, especificant clarament el producte del vostre interès.

La informació sobre composició dels productes (ingredients) així com la informació nutricional dels mateixos que apareix en aquesta web pot ser modificada pels fabricants, per la qual cosa Ulabox no es fa responsable de les diferències que es puguin produir respecte de la informació que figuri físicament declarada al propi producte.