Safata de Spaghetti de carbassó

3,15 

Aquests espaguetis de carabassó són l’alternativa sana i perfecta a un plat de pasta tradicional; perquè tenen el mateix sabor però amb moltes menys calories. Es poden cuinar exactament igual que la pasta, i si els acompanyes amb salses i formatge, estan deliciosos!

El carabassó és una verdura rica en carbohidrats, aigua i fibra; vitamines (A, C i B9), sals minerals (potassi, fòsfor, magnesi i calci) i és baix en ferro, zinc, seleni, manganès i coure, proteïnes i greixos.

D’acord amb el Reglament UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens d’algun producte, si us plau envieu un email a info@carnescofetacasa.com, especificant clarament el producte del vostre interès.

La informació sobre composició dels productes (ingredients) així com la informació nutricional dels mateixos que apareix en aquesta web pot ser modificada pels fabricants, per la qual cosa Ulabox no es fa responsable de les diferències que es puguin produir respecte de la informació que figuri físicament declarada al propi producte.