Manoll de 500 grams d’espàrrecs.

5,80 

7,98 €/kg -

Aquests espàrrecs es poden trobar als boscos mediterranis a l’inici de la primavera. Es poden saltar amb una mica d’oli i sal, incorporar a un risotto o per a fer una truita.

El seu contingut alt d’aigua li dona un efecte diürètic que el converteix en un producte per al tractament de la retenció de líquids. També té propietats potenciadores del sistema immunològic i antioxidants, per la qual cosa és ideal per a netejar la sang. Aporta poques calories i a més proporciona sensació de sacietat. Al costat d’això, el seu alt contingut en fibra ho converteix en un aliment ideal per a millorar la digestió i per al tractament del restrenyiment.

No té al·lergens.

D’acord amb el Reglament UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens d’algun producte, si us plau envieu un email a info@escofetoliver.com , especificant clarament el producte del vostre interès.

La informació sobre composició dels productes (ingredients) així com la informació nutricional dels mateixos que apareix en aquesta web pot ser modificada pels fabricants, per la qual cosa ESCO CARNS 2000 no es fa responsable de les diferències que es puguin produir respecte de la informació que figuri físicament declarada al propi producte.