• Escalopa de Pollastre - 4 talls - 360 g-0

La presentació és una safata amb 4 unitats.

4,90 

13,60 €/kg -

Escalopa de pollastre és un elaborat fresc a partir de carn de pollastre de la millor qualitat. Les elaborem amb carn de pollastre arrebossada amb ous pasteuritzats i pa ratllat.

El pollastre és un animal amb una carn molt rica en proteïnes, i també aporta una gran quantitat de vitamines del grup B a l’organisme. És una bona font de ferro, fosfat i zinc. A més, si es menja sense pell, el pollastre és un aliment baix en colesterol.

Per preparar les escalopes, només cal afegir oli a una paella i fregir-los, acompanyades amb unes verdures al forn o a la planxa o amb unes patates fregides.

 

 

 

Ingredients: Pit de pollastre, pa ratllat, ou pasteuritzat i sal.

Al·lèrgens: GLUTEN i OU.

Nom de l’operador: ESCO FRESC S.L.U
Adreça de l’operador: CL/LES PLANES,1, NAVE-C
Codi: B63206825

 

D’acord amb el Reglament UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens d’algun producte, si us plau envieu un email a info@carnescofetacasa.com, especificant clarament el producte del vostre interès.

La informació sobre composició dels productes (ingredients) així com la informació nutricional dels mateixos que apareix en aquesta web pot ser modificada pels fabricants, per la qual cosa Ulabox no es fa responsable de les diferències que es puguin produir respecte de la informació que figuri físicament declarada al propi producte.